OM OSS

Holmström Fastigheter Holding fokuserar på att vara en engagerad och aktiv fastighetsägare på få utvalda orter runt om i landet. Med ett stabilt kassaflöde från våra förvaltningsfastigheter som plattform är vårt mål att dra nytta av investeringsmöjligheter och tillämpa vårt unika och personliga engagemang för att skapa värdetillväxt under kommande generationer. Detta långsiktiga tänkande är viktigt för oss. Vi tror att det är det är det enda sättet att kontinuerligt förbättra och utveckla våra fastigheter och övriga innehav – en grundläggande drivkraft för vår tillväxt och lönsamhet.

Holmström Fastigheter Holding är ett publikt bolag som ingår i Holmströmgruppen AB, en privatägd företagsgrupp med fokus på bostadsbyggande, förvärv och förvaltning av fastigheter samt handel med noterade och onoterade innehav. Bolagets grundare, Fredrik Holmström är även ägare till moderbolaget Holmströmgruppen AB.

VI FÖRVALTAR
FÖR FRAMTIDEN

Vi tror på hög service och kvalitet och därför förvaltas vår fastighetsverksamhet aktivt med tonvikt på kvalitetsprodukter för hållbara bostäder. Vi förvaltar med målet att underhålla våra fastigheter under flera generationer. Våra övriga innehav har en långsiktig investeringshorisont och vårt fokus är att skapa varaktig tillväxt. Vårt mål är att nå en stabil balans mellan människor, vinst och planet. Vi är engagerade i en långsiktig och hållbar utveckling och ser miljöfrågor som en naturlig del av vårt arbete. Detta inkluderar ett ansvarsfullt förhållningsätt till miljön och människor. Vi är även övertygande om att en sund inställning till hållbarhetsfrågor ger större fördelar, både för oss som företag och för hela världen.

KONTAKTA OSS

    Är du intresserad av en bostad?

    Gör en intresseanmälan hos oss.

    KLICKA HÄR
    logo