INTRESSEBOLAG

MAGNOLIA BOSTAD

MAGNOLIA
BOSTAD

Magnolia Bostad är en samhällsutvecklare som skapar stadsdelar och kvarter i samarbete med Sveriges kommuner. Bolaget levererar helhetserbjudanden – hyresrätter, bostadsrätter, vårdboenden och hotell – till kommuner som vill utveckla nya stadsdelar och bostadsområden. Holmström Fastigheter Holdings ägarandel uppgår till 35,5 procent.

 

LÄS MER PÅ

magnoliabostad.se

KLIPPUDDEN FASTIGHETER

KLIPPUDDEN
FASTIGHETER

Klippudden Fastigheter arbetar för långsiktigt ägande där aktiv förvaltning, värdeskapande, kundnöjdhet och energieffektiviseringar står i centrum. Beståndet är beläget centralt i Kalmar, Nybro, Linköping och Borgholm. Klippudden Fastigheter ägs till lika delar av Holmström Fastigheter Holding (50 procent) och Slättö (50 procent).

VINCERO FASTIGHETER

VINCERO
FASTIGHETER

Vincero VF5 äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i bra kommunikationslägen i Stockholm och Uppsala. Fokus är att skapa rätt förutsättningar för hyresgästernas verksamhet och därigenom över tid öka avkastningen. Holmström Fastigheter Holdings ägarandel uppgår till 50 procent.

 

LÄS MER PÅ

vincerofastigheter.se

ANKARHAGEN

ANKARHAGEN

Ankarhagen investerar främst i kommersiella fastigheter i Mälardalen och Mellansverige med huvudsaklig inriktning mot lager, lättindustri och stadsnära verksamhetslokaler. Fokus ligger på hållbarhetsfrågor samt att bedriva målinriktad fastighetsutveckling som ett naturligt komplement till fortsatta fastighetsförvärv. Holmström Fastigheter Holdings ägarandel uppgår till 20 procent.

 

LÄS MER PÅ

vincerofastigheter.se

KONTAKTA OSS

    Är du intresserad av en bostad?

    Gör en intresseanmälan hos oss.

    KLICKA HÄR
    logo