pressmeddelande

Klippudden Fastigheter tillsätter ny VD

Styrelsen i Klippudden Fastigheter meddelar att Daniel Goldman tar över posten som VD i bolaget från 1 november 2022. Han efterträder Gustav Carp som de senaste sex åren arbetat med att bygga upp en stabil plattform med både stark tillväxt och aktiv förvaltning.

I februari 2022 ingick Holmström Fastigheter Holding AB (publ) och Slättö ett samarbete avseende Klippudden Fastigheter AB med ett mål om att nå tio miljarder i fastighetsvärde inom fem år. I samband med det nyetablerade samarbetet går bolaget in i en ny fas där Daniel Goldmans djupa kunskaper inom transaktion och fastighetsförvaltning kommer bidra till Klippuddens utveckling.   

Jag är glad att välkomna Daniel Goldman till rollen som VD för Klippudden Fastigheter. Det är min övertygelse att han har vad som krävs för att ta bolaget in i nästa fas. Vi har en fantastisk resa bakom oss där Gustav Carp ansvarat för bolagets uppbyggnad och resa som gjort Klippudden till det fina bolag det är idag. Jag tackar Gustav för det fantastiska jobbet han har gjort med bolaget och tillsammans lämnar vi nu över till Daniel”, säger Fredrik Holmström, Ordförande Klippudden Fastigheter.

Klippudden är ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas med långsiktiga ägare med en tillväxtresa framför sig och jag ser fram mot att få bidra till bolagets framtida utveckling”, säger Daniel Goldman.

Daniel Goldman kommer senast från Heimstaden där han har varit ansvarig för Stockholmsregionen. Dessförinnan hade han en liknande roll på Akelius.

logo